Για εκπαιδευτικούς/Εργαατηριακά μαθήματα

Πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης Ξενοδοχειακής Επιχείρησης. 

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΙΔΑΓ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟΧρήσιμο λογισμικό σε βάσεις δεδομένων Access για την Β τάξη του Τομέα Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών απο το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Κατεβάστε  το tourismos.zip . Αποθηκεύστε το αρχείο και αποσυμπιέστε το. Διαβάστε το αρχείο Παράρτημα   για οδηγίες. Κάντε διπλό κλίκ στο αρχείο tourismos1 .και εξερευνήστε το.

 

 

 

 

 

Εφαρμογή Διαχείρισης Ξενοδοχείου / Αλέξανδρος Front office της Sunsoft.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ alexandros

 

 

Καλύπτει όλο το φάσμα των λειτουργιών για τις Κρατήσεις, την Reception, την Main Courante, τους χρεώστες. Κατάλληλο για το μάθημα Τουριστική Θεωρία καί Εφαρμογές της Γ΄ τάξης της ειδικοτητας Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά και για την Β΄τάξη του Τομέα Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.(οι βασικές λειτουργίες του).

   Πληροφορίες για το λογισμικό στην ιστοσελίδα.

   Ζητήστε demo  για να το δείτε και μπορείτε να ζητήσετε το λογισμικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς απο την εταιρεία.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ramtype ΕΚΜΑΘΗΣΗ "ΤΥΦΛΟΥ" ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

 

   Πολύ χρήσιμο λογισμικό απο το περιοδικό RAM (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη) (Νέα έκδοση 2005)  για εκμάθηση της πληκτρολόγησης (Τυφλό σύστημα).

   Περιέχει ασκήσεις εκμάθησης και θέματα εξάσκησης στα οποία μπορείτε να βάζετε και χρόνο, υπολογίζει τα κτυπήματα ανά λεπτό.

  Μπορείτε να αλλάξετε αρκετά πράγματα εμφάνισης απο τις Ρυθμίσεις (πχ την ανάλυση ώστε να καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη του υπολογιστή κ.α)

   Καταβάστε το από εδώ, αποθηκεύστε το, αποσυμπιέστε το αρχείο, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .exe και εγκαταστήστε το στον ύπολογιστή σας.

 

Λογισμικό  "Accountant"

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ accountant

Ολοκληρωμένο λογισμικό τήρησης βιβλίων Β και Γ΄ κατηγορίας, παρακολούθηση παγίων και δηλώσεων εισοδήματος.

Το λογισμικό έχει διατεθεί σε όλα τα Εργαστηρια των ΕΠΑ.Λ και των Σχολικών Εργαστηριακών Κέντρων (Σ.Ε.Κ) απο το Υπουργείο στο πλαίσιο του προγράμματος "Επαγγελματικό Λογισμικό στην ΤΕΕ" . Σχετική ιστοσελίδα SingularLogic

 

Λογισμικό  "EXTRA Λογιστική Διαχείριση" της EpsilonNet

ΛΟΣΓΙΣΜΙΚΟ extra_logist_diaxeirisi

 

 

extra_log_diaxeir_keimeno  Ολοκληρωμένο λογισμικό τήρησης βιβλίων Β και Γ΄κατηγορίας, διαχείριση παγίων, αυτόματη συμπλήρωση και εκτύπωση δηλώσεων ΦΠΑ.

  Πολύ εύχρηστο και απλό για εκπαιδευτικούς σκοπούς ( κατά την γνώμη μου) λογισμικό. Μπορείτε να το προμηθευτείτε δωρεάν για εκπαιδευτικούς σκοπούς μετά από επικοινωνία με την εταιρεία.  Μπορείτε να δείτε παρουσίασή του με ήχο και εικόνα εδώ.